Suoraan sisältöön
Valikko
Kirjaudu
Haku
Kieli
SV
EN

Vuoden 2024 Yrittäjänainen on Auli Härkälä

/ Uutinen

Suomen Yrittäjänaiset on valinnut sastamalalaisen hoivakotiyrittäjän Auli Härkälän Vuoden 2024 valtakunnalliseksi Yrittäjänaiseksi. Härkälä on johtanut Tupahoiva-yritystään itsenäisesti, ketjuista riippumattomana ja keskittyen yksilölliseen hoivatyöhön. Hänen pitkä yrittäjäuransa ja sitoutumisensa laadukkaaseen hoivapalveluun ovat tehneet hänestä esikuvan hoiva-alalla.

– Tämä palkinto on itselleni todistus periksiantamattomuudesta, ja siksi arvostan sitä todella paljon. Olen luotsannut yritystä omalla tavallani, ja päätin jo pitkän aikaa sitten pysytellä ketjujen ulkopuolella, kertoo Auli Härkälä, korostaen valintansa henkilökohtaista merkitystä.

Vuoden Yrittäjänaisen palkinto annetaan yrittäjälle, joka on osoittanut merkittävää osaamista ja luovuutta oman alansa ja yrityksensä kehittämisessä. Palkinnon saajalla on myös oltava menestyvä, kannattava ja hyvämaineinen yritys, joka tuo myönteisiä vaikutuksia paikalliseen työllisyyteen ja palvelutarjontaan.

Auli Härkälä palkittiin Hämeenlinnassa järjestetyillä valtakunnallisilla liittokokouspäivillä, ja palkinnon myöntävät Suomen Yrittäjänaiset, LähiTapiola-ryhmä ja Elo.

Hae lisää luettavaa

<noscript><iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P23HWQ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe></noscript>